Szintek és Aktivitási Csillagok

Az alábbi leírásban megtanulhatod, hogy mire valók az oldalon található Felhasználói Szintek és Aktivitási Csillagok, illetve hogy hogyan juthatsz ezekhez.

Aktivitási Csillagok

Az oldalon egy olyan játékos rendszert építettünk ki, ami alapjául az úgynevezett "Aktivitási Csillagokat" használja, mint egyfajta felhasználói aktivitást mérő mutatószámot.

Aktivitási Csillagot többféleképpen is szerezhetnek a felhasználók, pl.:

  • Az oldalra való napi szintű belépéssel,

  • A weboldalon való böngészéssel (kereséssel, helyek profiljainak látogatásával),

  • Értékelések írásával,

  • Új Helyek feltöltésével.

Aktivitási Csillagok Megtekintése

A jelenlegi Aktivitási Csillagaid számát a Profil menü (a profilképedre való kattintással) > Aktivitási Csillagok menüpontra kattintva tudod elérni. Itt láthatod az utolsó 5 csillagaktivitásod, illetve a jelenlegi összpontszámod is.

Felhasználói Szintek

Az oldalon jelenleg 9 felhasználói szint található, ezek megjelennek az értékeléseidnél, illetve a profilodon is. A Szinteket Aktivitási Csillagok gyűjtésével lehet meglépni, az alábbi sorrendben:

Jelenlegi Szinted Megtekintése

A jelenlegi Felhasználói Szinted legegyszerűbben a képernyő jobb felső sarkában található Profil menüre (a Profilképedre), majd pedig a "Vezérlőpult" gombra kattintva érheted el. A Szinted a profilképed alatt fog megjelenni, a következő formátumban:

Last updated