Keresés az oldalon

A weboldalon kétféle keresési mód érhető el: 1. Gyorskereső 2. Részletes kereső 1. GYORSKERESŐ A Gyorskereső a főoldalon található meg. Két területre lehet keresi. - Összes - Esemény Összes: Az „Összes” kereséssel minden hely típus (Hely, Közösségi, Közintézmény) között lehet keresni mit, hol, és az aktuális pozíció szerint. Események: Az „Események” kereséssel csak az események között lehet keresni. Mit, Hol, Dátum és az aktuális pozíció (Itt állok) szerint. Mit, Hol, Aktuális pozíció részletesebb leírását lásd lejjebb a "Keresés a szűrők használatával" résznél.

2. RÉSZLETES KERESŐ Hogyan tudom elérni a részletes keresőt?

A részletes kereső a főoldalról kétféle módon érhető el - „Keress Most” gombra kattintással (A Mit, Hol, mezők kitöltése nélkül vagy azok kitöltésével) - Az oldal fejlécén található „nagyító ikon”-ra kattintással tudod elérni! Részletes kereső használata A kereső aloldal asztali nézetében, a fenti vízszintes sávban találod a főkategória választó menüsort és bal oldalon a szűrő beállításokat. A mobilos nézetben a szűrőket a a Szűrők ikonra való kattintással lehet elérni.

Főkategória választó használata működése A főkategória menüsorban a következő gombokat találod: - Összes - Hely - Közintézmény - Közösségi - Esemény - Bejegyzés Az alapbeállítás keresésnél az „Összes”. Az „Összes” beállítással a „Hely” „Közintézmény” Közösségi” alá tartozó találatok jelennek meg. Ha az események vagy a bejegyzések között akarsz keresni, akkor ki kell választani a fenti választóban a számodra megfelelőt. Ugyanez igaz arra, ha pl. csak a közintézmények között szeretnél keresni, akkor arra kattintva csak közintézmények jellenek meg a találati listában. Keresés a szűrők használatával

Az asztali nézetben a szűrők használata közben dinamikusan lefut a keresés. Tehát a kereső gomb megnyomása nélkül is a beállított szűrési feltételeknek megfelelő találatok jelennek meg. Mobilos nézetben csak a „Keresés” gomb megnyomása után jelennek meg a beállított szűrési feltételeknek megfelelő találatok. Az első elem a Kereső oldalon asztali nézetben a „sorbarendezés”, mobilos nézetben pedig a „Mit keresel” beviteli mező. A mobilos nézetben a szűrő gomb megnyomásával az asztali nézettel megegyezően, szintén a „sorbarendezés” lesz az első helyen és a és utána található meg „Mit keresel” beviteli mező.

Keresés „Mit keresel” Ez egy általános kereső, amely a weboldal tartalmaiban megtalálható megnevezések, címszavak, leírások … között keres és az ezekben lévő találatokhoz tartozó tartalmakat jeleníti meg, a beállított szűrők szerinti sorrendben vagy véletlenszerűen.

Amennyiben a fentebb felsorolt 2 feltétel egyike teljesül, lehetőséged van használni a km szűrő csúszkát. Ezt egyszerűen a fehér színű karikára kattintva, majd annak mozgatásával használhatod. A kereső algoritmus a megadott km távolság szerint fogja maximalizálni a találati listában szereplő helyek tőled (vagy a megadott helytől) való maximum távolságát. Kategória Egy vagy több kategóriát is választhatsz, ami alapján a szűrés végbemegy. Csak azok a kategóriák fognak megjelenni, amik kiválasztott fő kategóriába tartoznak! Másodlagos Kategória A Másodlagos Kategóriák a Kategóriákra épülnek. Ezek tovább bontanak egy Kategóriát, mint például: a Masszázs kategória esetében ilyen lehet a „Thai masszázs”. Egyszerre több Másodlagos Kategória is kiválasztásra kerülhet.

Szolgáltatások Szolgáltatás lehet például Wi-Fi, Mozgáskorlátozott Mosdó, stb.

Szűrők visszaállítása gomb

A „Visszaállítás” gomb segítségével vissza tudod állítani az összes előzőlegesen beállított szűrő paramétert az alaphelyzetbe, ennek az az előnye, hogy nem kell őket egyesével visszaállítani, hanem gyorsan, egy gombnyomásra visszatérhetsz a kezdőponthoz, és egy új keresést indíthatsz! Térképes nézet

Last updated