GYIK

Hibát találtam az oldalon/visszajelzésem van az oldallal kapcsolatban, hogyan tudom jelezni?

Mindig örömmel vesszük a visszajelzéseket! A beta időszak alatt az oldalon található lebegő piros „Visszajelzés” gombra kattintással tudod hozzánk visszajelzésed eljuttatni. Amennyiben inkább emailben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, azt a [email protected] email címen keresztül tudod megtenni.

Mi az ügyfélszolgálat elérése?

Az ügyfélszolgálatunkat a [email protected] email címre küldött levél formájában tudod elérni! Munkaidő: Hétfő-Péntek 08:00 – 16:00, válaszra 2 munkanapon belül számíthatsz!

Megtaláltam a saját helyemet az oldalra feltöltve, hogyan tudom azt szerkeszteni?

Ahhoz, hogy a saját helyed szerkeszteni tudd, először be kell nyújtanod egy igénylést rá, ez a folyamat azt segíti elő, hogy ne kerülhessen üzleted profilja illetéktelen kezekbe. Az igénylést a hely aloldalán található jobb oldalsáv alján lévő „Ez az én helyem/üzletem!” gombra kattintással tudod elindítani, majd pár azonosításra alkalmas információ megadása után felvesszük veled az általad megadott céges e-mail címen keresztül a kapcsolatot. A folyamat eltarthat 2-3 munkanapig, ezért szíves türelmed és megértésed kérjük! Amennyiben bármi kérdésed van a folyamattal kapcsolatban, kérjük keress fel minket emailben a [email protected] email címen!

Csak a saját helyeimet tölthetem fel?

Nem, az oldalra bármilyen helyet feltölthetsz, nem kell, hogy ez a saját helyed legyen, azonban feltöltés után már nem fogod tudni azt a helyet többet szerkeszteni.

Nem szeretném, hogy a saját üzletem/helyem szerepeljen az oldalon, hogyan tudom kérvényezni az eltávolítását?

A saját helyed eltávolításának igényét emailben tudod hozzánk eljuttatni, a [email protected] email címre küldött leveleddel. Munkaidő: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00, válaszra 2 munkanapon belül számíthatsz!

Hibás adatot találtam egy feltöltött hely aloldalán, hogyan tudom ezt jelezni?

Hibás adatot a hely aloldalának fejlécében található „Hibás adat/szabálytalanság jelentése!” gombra kattintással tudod jelezni nekünk, köszönjük a segítséged az oldal naprakészen tartásában!

Hogyan tudom megtekinteni az oldalon lévő kategóriák listáját?

A kategóriakereső a weboldal fejlécén található menüből, a könyvjelző ikonra (
) való kattintással érhető el. Ezen a felületen megtekintheted az oldalon jelenleg fentlévő teljes kategórialistát, s azokat csoportosíthatod gyűjtők, főkategóriák szerint, vagy akár kereshetsz is közöttük a Kereső sáv használatával. A kategória listát erre a linkre való kattintással is elérheted: https://mapptic.com/kategoria-kereso/#