GYIK

Egyéb/általános jellegű kérdések

Hibát találtam az oldalon/visszajelzésem van az oldallal kapcsolatban, hogyan tudom jelezni?

Mindig örömmel vesszük a visszajelzéseket! Három módon lehet jelezni felénk ha hibát, szabálytalanságot találsz az oldalon vagy jelezni szeretnél nekünk valamit. 1. A weboldal felső menüsorában található meg az “ügyfélportál” elérhetősége. Ide leírhatod amit szeretnél és követheted is a “hibajegyet”. 2. Minden hely aloldalán a borítókép alatti menüsorban található egy “Hiányos, hibás adat vagy szabálytalanság bejelentése” gomb. Ennek a segítségével adhatsz nekünk információt arról ha valami olyan adatot találtál az adott aloldalon ami hiányos,hibás vagy szabálytalan.

3. Amennyiben inkább emailben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, azt a hello@mapptic.hu email címen keresztül tudod megtenni.

Mi az ügyfélszolgálat elérhetősége?

Az ügyfélszolgálatunkat a hello@mapptic.hu email címre küldött levél formájában tudod elérni! Munkaidő: Hétfő-Péntek 08:00 – 16:00, Arra törekszünk, hogy mindenre válaszoljunk 2 munkanapon belü!

Megtaláltam a saját helyemet az oldalra feltöltve, hogyan tudom azt szerkeszteni?

Ahhoz, hogy a saját helyed szerkeszteni tudd, először be kell nyújtanod egy igénylést rá. Ez a folyamat azt segíti elő, hogy ne kerülhessen üzleted profilja illetéktelen kezekbe. Egy hely igénylésére, kikérésére az aloldalon van lehetőség “Ez az én helyem” gombbal.

Szeretnék egy új helyet feltölteni - hogyan csináljam? Az új Hely, Esemény, Bejegyzés feltöltésének a leírását itt találod Feltöltés menete Csak a saját helyeimet tölthetem fel?

Nem, az oldalra bármilyen helyet feltölthetsz ami az ASZF szerint megengedett. Nem kell, hogy ez a saját helyed legyen, azonban feltöltés után már nem fogod tudni azt a helyet többet szerkeszteni.

Nem szeretném, hogy a saját üzletem/helyem szerepeljen az oldalon, hogyan tudom kérvényezni az eltávolítását?

A saját helyed eltávolításának igényét emailben tudod hozzánk eljuttatni, a hello@mapptic.hu email címre küldött leveleddel. Munkaidő: Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00. Ebben az esetben kérni fogjuk, hogy igazold, hogy van jogosultságod a cég/vállalkozás… nevében eljárni.

Hibás adatot találtam egy feltöltött hely aloldalán, hogyan tudom ezt jelezni?

Hibás adatot a hely aloldalának fejlécében található „Hibás adat/szabálytalanság jelentése!” gombra kattintással tudod jelezni nekünk. Köszönjük a segítséged az oldal naprakészen tartásában!

Last updated